Cuma, Eylül 20

English Time: “Etkinlik tırlarımızla insanlara İngilizceyi sevdiriyoruz” – Son Dakika İş Dünyası Haberleri

Birleşmiş Milletler tarafından resmi dil olarak kabul edilen 6 dilden biri olan İngilizce öğrenmek, kariyer fırsatlarını artırmak, küreselleşen topluma entegre olmak ve daha geniş bilgi kaynaklarına ulaşmak gibi konularda artık bir yük olmaktan çıkıyor. Her yaştan insana İngilizceyi sevdirmek için 5 Ağustos’ta Time Travel adlı tırla Türkiye turu yaptıklarını iddia eden English Time CEO’su Fatih Şimşek, 28 Eylül’e kadar birçok şehri ziyaret edeceklerini açıklayarak, İngilizce’nin eğlenirken de öğrenilebileceğini açıkladı. .

Etkinliklerle insanlara İngilizceyi sevdiriyorlar

Fatih Şimşek, etkinliklerde her yaştan ziyaretçiye yönelik çok sayıda oyun ve yarışma düzenlendiğini söyledi. “Günümüzde kariyer, eğitim, teknoloji, uluslararası ilişkiler gibi pek çok konuda ikinci yabancı dil öğrenmek bir zorunluluk haline geldi. ‘Türkiye’de bunu bilmeyen kimse olmasın’ sloganıyla çıktığımız yolculukta Zaman Yolculuğu tırlarımızla farklı şehirleri geziyoruz. İngilizce konuşmuyor’. Amacımız İngilizce öğrenmenin göründüğü kadar zor ve imkansız olduğunu kanıtlamak. İlkini 3 yıl önce düzenlediğimiz tır etkinliklerimizle pek çok kişiye dokunduk. Çocuklara yönelik yüz boyama, balon modelleme gibi aktiviteler düzenliyoruz. Kamyonet etkinliklerimizin yanı sıra kazananlara akıllı saat ve kulaklık da hediye edeceğiz. “Festivallerimiz ve halk konserlerimiz de olacak.” dedi.

“Yabancı dil öğrenme sürecini keyifli ve eğlenceli hale getiriyoruz.”

Fatih Şimşek, her şehirde etkinlik katılımcılarının İngilizceye olan ilgisinin arttığını söyledi. “Türkiye’nin en büyük ve saygın dil okulu olarak, ilkini 3 yıl önce düzenlediğimiz ve büyük ilgiyle karşılanan turumuzla bu yıl 11 il 28 noktayı gezerek halkımıza unutulmaz anlar yaşattık. Eğitim hayatları boyunca İngilizce öğreniyor Birçok kişi yabancı dil öğrenmeye çalışıyor “Kamyon faaliyetlerimizle İngilizce öğrenmenin aslında eğlenerek çok daha kolay olduğunu göstermeye çalışıyoruz.” dedi.

“Yeni eğitim dönemine özgün yöntemler hazırladık”

“Genç yaşta İngilizce öğrenmeye başlamak çok daha sürdürülebilir. “İleri yaşlarda süreci daha da kolaylaştırıyor” diyen Fatih Şimşek, “Dünyadaki gelişmeleri takip ederek en güncel öğrenme yöntemlerini geliştiriyoruz. Özellikle küçük yaşta İngilizce öğrenmenin öğrenmeyi kolaylaştırdığını söyleyebiliriz. yaşlılıkta Yeni eğitim-öğretim yılı için benzersiz ve etkili eğitim yöntemleri hazırladık: “İngilizce öğrenmek isteyen insanlarla tanışmak ve eğitim politikalarımızı anlatmak için kamyonumuzla şehir şehir dolaşıyoruz.” dedi.

“Kamyonumuzda sürpriz hediyelerimiz var”

English Time CEO’su Fatih Şimşek sözlerini şöyle tamamladı:

“Etkinlik tırımızın yolculuğu 5 Ağustos’ta başladı ve 28 Eylül’de sona erecek. Türkiye genelinde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Şu ana kadar Silivri, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Ayın, Muğla, Antalya’yı gezdik. Deprem bölgelerimizi de ziyaret edeceğiz. “İngilizce öğrenmek isteyenler şehir meydanlarında, plajlarda, turistik yerlerde bizi görüp ziyaret edebilir, aktivitelere katılabilir, sürpriz hediyeler kazanabilir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber