Pazar, Eylül 22

Galatasaray’ın altyapısında yetişti: Ferhat Öztorun 19 yıllık kariyerini noktaladı! – En güncel spor haberleri

Galatasaray’ın altyapısında yetişen 37 yaşındaki futbolcu Ferhat Öztorun, 19 yıllık profesyonel kariyerine son verdiğini açıkladı. Tecrübeli futbolcu en son geçtiğimiz sezon Pendikspor’da forma giymişti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

Öztorun, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Bugün sizlere 19 yıllık profesyonel futbol kariyerime son verme kararımı resmi olarak duyurmak istiyorum. İlk adımlarımı attığım Galatasaray’ın altyapısından, profesyonel futbola başladığım Galatasaray A Takımı’na uzanan yolculuğumda yaşadığım tüm anılar, edindiğim dostluklar ve öğrendiğim dersler için derin minnet ve şükranlarımı sunuyorum. . kariyerimi, ardından Manisaspor’u, Trabzonspor’u, Orduspor’u, Başakşehir FK’yı, Konyaspor’u, Tuzlaspor’u ve son durağım Pendikspor’u gururla hatırlayacağım. Birlikte çalıştığım ve bu süreçte emeği geçen tüm antrenörlere, saha içinde ve saha dışında birlikte mücadele ettiğim tüm futbolcu arkadaşlarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sevgili ailem, her zaman yanımda olduğunuz ve her zaman yanımda olmaya devam ettiğiniz için teşekkür ederim. Futbolun farklı alanlarında yer alarak deneyimlerimi genç kuşaklara aktarmaya devam edeceğim. Hepinize en içten sevgilerimi sunuyorum.“dedi.

SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU OLDU

Kariyerinde 358 maça çıkan Ferhat Öztorun, Galatasaray’la bir kez Süper Lig şampiyonluğu, Trabzonspor ile bir kez Türkiye Kupası, Konyaspor ve Trabzonspor ile bir kez Süper Kupa şampiyonluğu, Pendikspor ve Manisaspor ile bir kez 1. Lig şampiyonluğu yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber