Cumartesi, Eylül 21

Barış Alper Yılmaz’ın yeni adresi böyle açıklandı! İmza attı, sağlık kontrolünden geçti… Eşyalarını toplamak için Türkiye’ye geldi.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ı, geciken transferler rahatsız etmeye devam ederken, geçen sezon performanslarıyla dikkat çekmeyi başaran bazı oyuncuların ve gelecekteki isimlerin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı da merak konusu oldu. .

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Sadece Galatasaray’da değil, milli takımla EURO 2024’te de harika bir performans sergileyen Barış Alper Yılmaz bu isimler arasında yer alırken, yıldız ismine yönelik birçok transfer talebi gündeme geldi.

SAĞLIK KONTROLÜ GEÇTİ

Bunlara bir yenisi eklenirken, Barış Alper Yılmaz’ın Premier Lig devleri Liverpool’a imza attığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberler daha da ileri gidince, milli takım yıldızının Londra’da İngiliz takımı için sağlık kontrolünden bile geçtiği kaydedildi.

TRANSFER AÇIKLANACAK

1GX61FBCckO4vxs9OhVcLA

Bir başka açıklamaya göre ise önce Doue ve Wendel’in Galatasaray’a transferinin, ardından Barış Alper’in Liverpool’a transferinin açıklanması gerekirken, iddiaya göre Wendel ve Doue’nin transferleri açıklanamadığı için Liverpool’dan transferin ertelenmesi istendi. Barış Alper’in transferi birkaç gün sonra resmi olarak duyurulacak.

EŞYALARINI ALMAYA GELDİ

65cc4f70530cb6da5d81b9ec

Antrenman kamplarına tüm takımlardan milli oyuncular katılırken, Barış Alper Yılmaz henüz katılmadı. Özel uçakla İstanbul’a gelen milli futbolcunun, Galatasaray’ın yeni sezon antrenmanına katılmak için değil, sadece eşyalarını toplamak için şehre geldiği de iddia edildi.

Önceki içerik Sonraki içerik
Bu sefer Acun Ilıcalı gitti Acun Ilıcalı bu kez ‘Komşu’ya gitti! İşte alacağı yeni takım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber