Cuma, Eylül 20

Bakan Memişoğlu: Dünyanın en iyi sağlık hizmetini üretiyoruz

genişletmek

KAYNAKAAA

Memişoğlu, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz’da Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde Şehitler Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Konseyi toplantısında yaptığı konuşmada, geldiği Osmaniye’de gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. ilk kez.

Bakan Memişoğlu: Dünyanın en iyi sağlık hizmetini üretiyoruz

Memişoğlu, dünyanın 5 kişiden büyük olabileceğini zanneden liderlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Dünya 5 kişiden büyüktür” dediğini ve kötülüklerle ancak gerektiğinde mücadele edebilen bir lider olduğunu ifade ederek, “Dünya 5 kişiden büyüktür” dedi. söz konusu:

“Günümüzde kötülük kötülük olmaya devam ediyor. Her şeyden önce 40 bin kadın ve çocuğu öldürebilen ve ne yazık ki bakıldığında bu olayların temsil ettiği medeniyet dünyasına hakim olan ölüm. Görevi ya öldürmek ya da kötülük yapmaktır.” Esasında kendimize sormamız gereken şu: Biz ne yaptık? Biz daha kapsayıcıyız, daha çok birleşiyoruz, biz kendi bireyimiziz, aslında Tayyip Erdoğan’ı ve bu kutlu davanın sorumlusu sizlersiniz. Gelecek çünkü bu ülkenin öyle bir fırsatı var ki, hem iyi bir lidere hem de iyi bir konjonktüre sahibiz. “Bir araya geldiğimizde yapamayacağımız hiçbir şey yok.”

Bakan Memişoğlu: Dünyanın en iyi sağlık hizmetini üretiyoruz

Krizlerin en iyi yönetildiği, vatan millet varken birbirine geçerek canını feda edebilen bir dünyayı özetleyen Memişoğlu, “Bizim derdimiz, krizler olmadığında bile birbirimizle uğraşmaya başlıyoruz.” dedi.

Yüzyılın, hatta dünyanın en büyük depremlerinden birinin 6 Şubat 2023’te meydana geldiğini belirten Memişoğlu, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saltanatı döneminde Hatay ve Osmaniye’ye bakıldığında son derece gelişmiş su yollarının dudak uçuklatan bir soru olduğunu söyledi. “Nasıl?” Ne istediğini ifade etti.

SAĞLIK HİZMETLERİ

Memişoğlu, Türk toplumunun varlığını sürdüreceğini vurgulayarak, gelişmek için çalıştığını söyledi.

Türk sağlık sisteminin geldiği noktaya vurgu yapan Memişoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Miami’de beyin nakli sektöründe çalıştım. Sağlık hizmetlerinde Londra’yı gördüm. Dünyanın en iyi sağlık hizmetini üretiyoruz. Bu büyüklükte bir ülke olarak en yaygın hizmeti sunabilen en büyük ülkeyiz. Kapsamlı sağlık hizmeti, ücretsiz, her yerde ve en iyi şekilde Bugün Avrupa ülkelerinde bir kişi yılda yalnızca 5,8 kez sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor, bu da 11,2 kattan fazla.

Sağlık Bakanlığı Batı Nil Virüsü Hakkında Açıklama

Sağlık sistemindeki hizmetleri daha da güçlendireceklerini belirten Memişoğlu, Türk sağlık çalışanlarının takip edilmesi çağrısında bulundu.

Memişoğlu, hizmet sektöründe olduğu gibi sağlık sektöründe de bazı sorunlar olabileceğini belirterek, şöyle konuştu: “Bu kadar güzel sağlık hizmeti vermeye devam eden, Kovid-19 acil döneminde yüzümüz olan sağlık çalışanlarımızın da aramızda olmasını istiyoruz. Sağlık sektöründe faaliyet gösterdiğimiz süreç.” Bölgede kullanıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber