Cumartesi, Eylül 21

Ali Koç’un sabrı bitti… Mourinho’nun çok istediği Youssef En-Nesyri transferiyle ilgili olay! Görünüşe göre imzalamamasının nedeni… Fenerbahce

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor ve şu ana kadar Allan Saint-Maximin, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Levent Mercan’ı kadrosuna kattı.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

BONUS HİZMET: 20 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertlilerde forvet arayışı devam ederken, Jose Mourinho’nun golcü listesinin bir numaralı ismi Youssef En-Nesyri oldu. F.Bahçe, Faslı santrforun transferi için Sevilla ile anlaşmaya varırken, sarı-lacivertlilerin bu transfer için İspanyol ekibine toplam 20 milyon euro ödeyeceği iddia edildi.

ALİ KOÇ’UN SABIRLARI Tükendi

392fd6b5f6da4d5da83849b97cbe8e9b

Oyuncunun sağlık kontrolü için İstanbul’a gelmesi gerekirken, gelmeyince sarı-lacivertli ekip sabırsızlandı. F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Bodrum Fenerbahçe Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği gecede yaptığı açıklamada gelmeyeceklerini söyledi. Youssef En-Nesyri’yi çok istediler ama artık sabırları tükendi ve sportif direktör Mario Branco bu transfer için 48 saat süre verdiğini açıkladı.

İMZALANMAMANIN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

2854ab32381d440b8d1f638d65d5da99

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’ya göre Youssef En-Neyri’nin Fenerbahce’ye net bir cevap verememesinin nedeni Roma… İtalyan ekibinin oyuncuya olan ilgisi nedeniyle En-Neyri, F.Bahçe’ye imza atmadı.

Önceki içerik Sonraki içerik
İşte TFF'de yeni yönetimin ilk adımı!  Bu kural değişiyor... İlk toplantıda oylanacak.İşte TFF’de yeni yönetimin ilk adımı! Bu kural değişiyor… İlk toplantıda oylanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber