Perşembe, Eylül 19

Ayşenur Eygi’nin babası: Devletimizin soruşturma açmasından çok memnunum

İşgal altındaki Batı Şeria’da cani İsrail askerleri tarafından şehit edilen Ayşenur Ezgi Eygi’nin babası Mehmet Suat Eygi, Aydın’ın Didim ilçesinde bir açıklama yaptı.

Suat Eygi, “Devletimizin soruşturma açmasından çok memnunum ve ABD’den de aynı tutumu bekliyorum. Çünkü Ayşenur 10 aylıkken Amerika’ya gitti. ABD normalde kendisine karşı son derece hassastır. vatandaşlar armasındaki kartal gibi çöküyor ama konu İsrail olunca görmezden geliyor.” dedi.

Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşı yarın Türkiye’ye gelecek

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, işgal altındaki Batı Şeria’da düzenlenen barışçıl gösteri sırasında İsrail askerleri tarafından kasten hedef alınarak öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşının Türkiye’ye nakline ilişkin işlemlerin başlatıldığı açıklandı. tamamlanmış.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Merhumun naaşının yarın ülkemize ulaşması bekleniyor. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Soykırımcı Netanyahu hükümetinin işlediği bu cinayeti bir kez daha kınıyoruz. Bu suçun cezasız kalmaması için her türlü çabanın gösterilmesi gerekiyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber