Perşembe, Eylül 19

SON HABERLER | Narin Güran cinayeti zanlıları adliyede! Bunların arasında anne, baba ve erkek kardeş de var; Köy imamı serbest bırakıldı

Son dakika haber: Türkiye Narin Güran cinayetini konuşuyor. 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni 19 gün sonra bulunurken, itirafçının söyledikleri herkesin kanını dondurdu. Gözaltına alınan amcanın yanı sıra Narin Güran’ın annesi, babası ve erkek kardeşinin de aralarında bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı.

İki gün boyunca gözaltında tutulan şüpheliler, bu sabah Diyarbakır Adliyesi’ne çıkarıldı.

Bu bir sorun değil.

KÖY İMAMI SERBEST BIRAKILDI

Gözaltındaki 23 şüphelinin sorguları tamamlandı. NTV’nin haberine göre; Şüpheliler arasında yer alan köy imamı ise jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

NARİN’İN BULUNDUĞU DERESİN KEŞFİNİN FOTOĞRAFI

Cinayeti itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın, Narin’in cansız bedenini nasıl dereye bıraktığını ve nasıl gömdüğünü adım adım anlatmasıyla keşif yapıldı. Yapılan keşifte Narin’in cansız bedeninin alınıp taşındığı ve bulunduğu yerler belirlendi.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 100145

Ekran görüntüsü 2024-09-11 100159

Ekran görüntüsü 2024-09-11 100208

Ekran görüntüsü 2024-09-11 100221

SALİM GÜRAN’IN AVUKATI DAVADAN ÇEKİLDİ

Tutuklu olarak yargılanan amcası Salim Güran’ın avukatı Seda Toğrul ise davadan çekildiğini açıkladı.

Cesedi nehre götüren NEVZAT BAHTİYAR TUTUKLANDI

Narin Güran’ın cesedini dere kenarında sakladığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in gözaltında bulunan amcası Salim Güran tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi. İtirafçı Bahtiyar, Narin’in naaşının kendisine amcası Güran tarafından verildiğini belirtti. Bahtiyar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber