Cumartesi, Eylül 21

‘Ölümle tehdit etti’ Antalya’da pes ettiren olay! 8 aylık hamile eşini dolandırdı

Kayseri’de yaşayan bir çocuk annesi Burcu A., 2 yıl önce Ali A. ile tanıştı. Garsonluk yapan Burcu A., otellerde çalışmak üzere Antalya’ya taşınmaya karar verdiğini söyleyince, erkek arkadaşı Ali A. da kendisiyle geleceğini söyledi. Çift, Antalya’ya taşınarak 1 yıl önce evlenme kararı aldı. İddiaya göre Ali A., düğünün ardından iş kuracağını söyleyerek otelde garson olarak çalışan Burcu A.’dan kendisine kredi çekmesini istedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kısa bir süre sonra yaşadıkları evin kirasını bile ödemeyen Ali A., iddiaya göre hamile eşi Burcu A.’nın banka hesaplarından 60 bin lirayı cep telefonundan parça parça başkalarına gönderdi. Daha sonra eşinden şiddet gören ve boşanmak isteyen Burcu A., oğlunu da yanına alarak evden ayrıldı. Muratpaşa ilçesinde tek odalı ev kiralayan Burcu A., bankalardan aldığı haciz ihbarları karşısında şok yaşadı.

Ekran görüntüsü 08-23-2024 082323

Eşinin kendi adına çektiği kredileri ödememesi nedeniyle hakkında adli işlem yapılan 8 aylık hamile Burcu A., hastaneye kaldırıldı. Kocasını arayarak borcunu ödemesini isteyen Burcu A., ölüm tehditleri alınca karakola giderek uzaklaştırma kararı aldırdı. Hiçbir geliri olmayan ve yakında doğum yapacak olan Burcu A., oğluyla birlikte yaşam mücadelesi veriyor.

“KREDİ ALMAK ZORUNDA KALDI”

Ekran görüntüsü 08-23-2024 082309

Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Burcu A., şunları söyledi: “Yaklaşık 2 yıl önce kendisini tanıyordum. Kendisine Kayseri’den Antalya’ya taşınacağımı söylediğimde benimle buraya geldi. Oğlumun rızasını aldıktan sonra bir yıl önce evlendik. Bir yıl içinde beni kredi almaya zorladı ve ben de onun işini kurdum. Bir otelde garson olarak çalıştım. Çalışanlarının maaşlarını benim maaş hesabımdan haberim olmadan dağıttı. “Maaşını alamayan çalışanları bile bana yazıyor” dedi.

BİRÇOK KEZ TECAVÜZE UĞRADI

Ekran görüntüsü 08-23-2024 082245

Eşinden çok şiddet gördüğünü söyleyen Burcu A., şunları söyledi: “Ne zaman sinirlense cep telefonlarımı parçalıyordu. Ona verdiğim parayı bir iş kurmak için çeşitli şekillerde kullandı. 8 aylık hamileyim ve çalışamıyorum, benim adıma olan borçlardan dolayı bankalara hukuki işlem başlattım. Borcunu ödemesini istedim. Beni ölümle tehdit etti. Karakola gittim, şikayette bulundum ve uzaklaştırma kararı aldım. Ödeyeceğini söylediği için kredi istedim ve hesabımdaki parayı da haberim olmadan kullandı. “Boşanma davası bile açtım” dedi (DHA)
Bu içerik Nilgün Akbıyık tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber