Cumartesi, Eylül 21

Ancelotti yaptığına pişman oldu! İspanyol golcü açıkladı, Real Madrid teknik direktörü Arda Güler’den özür dilediİspanyol La Liga

İspanya La Liga geçen hafta sonu oynanan maçlarla geri döndü. Temsilcimiz Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, La Liga’nın ilk haftasında Mallorca ile deplasmanda karşılaştı. Arda Güler maça yedek kulübesinde başladı.

İspanya La Liga’da perde açıldı. İlk hafta karşılaşmasında Arda Güler’in de forma giydiği Real Madrid, Mallorca deplasmanında karşı karşıya geldi. Milli yıldızımız maça yedek olarak başladı ve son bölümde maça girdi.

Süper Kupa finalinin 88. dakikasında oyuna giren temsilcimiz Arda Güler, Mallorca karşılaşmasının 88. dakikasında da oyuna girdi. Maça Bellingham’ın yerine giren Arda Güler’in oyun süresi yine çok az kaldı.

İSPANYOL’UN TEPKİSİ

carlo-ancelotti-hatasini--286_2-41

Carlo Ancelotti, İspanyol basınında geniş yer bulan maç değişikliklerini geciktirmekle suçlanırken, İtalyan teknik adam konu hakkında yorum yapmak istemediğini söyledi.

ARDA’DAN ÖZÜR DİLEDİ

ancelotti-en-negatif-kayıttan önce-bu-madrid'de-italyan-ilk-kedi

Merkez Savunma, Ancelotti’nin maç sonrası Arda Güler ile görüştüğünü ve oyuncudan özür dilediğini bildirdi. İtalyan pilotun basın önünde olmasa da en azından kapalı kapılar ardında değişiklik yapmakta yavaş olduğunu itiraf ettiğini de belirtmek gerekiyor.

‘Başarısız oldum’

görüntü

“Başarısız oldum, sanırım biraz daha erken değişmeliydim” dedi ve bu sefer yedek kulübesinden gelemeyeceğini itiraf etti. Öte yandan Güler ve Brahim’in gecenin dinamiğini değiştirecek fazla vakti olmadı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber