Pazar, Eylül 22

Lüks bir tekne ile bir otobüs aynı anda alev aldı! Borçlar konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle ateşe verildiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Cide Mahallesi’nde meydana gelen kazada, bir turizm firmasına ait park halindeki yolcu otobüsünde yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

JIDEA LİMANI’NDAKİ TEKNE YANGINDA YANDI

Kaza sırasında Cide Limanı’nda turizm firması sahibi ailenin teknesinde yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 acil servise bildirdi. İhbar üzerine itfaiye ekipleri limanda müdahale etti.

Gemide çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Yangınların kundaklama sonucu çıktığı tespit edilse de polis ekipleri her iki yangınla ilgili soruşturma başlattı.

AW267502_06

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından tekne ve otobüsün EA tarafından ateşe verildiği belirlendi. Gözaltına alınan kişinin aile borcu nedeniyle tekne ve otobüsü ateşe verdiği öğrenildi. Şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor. (İHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber