Cumartesi, Eylül 21

F.Bahçe taraftarlarının uzun süredir beklediği Faslı forvet Youssef En-Nesyri’nin transferi bitti! Mourinho ile açıklandı…Fenerbahçe

F.Bahçe, uzun süredir transfer etmeye çalıştığı 27 yaşındaki Faslı forvet Youssef En-Nesyri’nin transferiyle mutlu sona ulaştı. F.Bahçe bu transferi Jose Mourinho’nun fotoğrafıyla duyurdu!

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

KAP BİLDİRİMİ GELDİ! EN-NESYRİ FENERBAHÇE’DE

Sarı-lacivertli ekip, Youssef En-Nesyri ile görüşmelerin başladığını KAP’a bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada: “Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Sevilla Futbol Kulübü (SAD) ile görüşmelere başlandı. Oyuncunun sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul’a gelerek transfer görüşmeleri sürüyor. Yatırımcılarımızı bilgilendirmek isteriz.” ifadeler kullanıldı.

FENERBAHÇE’DEN PAYLAŞIM

Ekran görüntüsü_3

Sarı-lacivertli ekip, En-Nesyri’nin golüne ilişkin kutlamaya atıfta bulunarak sosyal hesaplarından bir paylaşım yaparak, taraftarların merakla beklediği ismin transferini duyurdu.

AN-NESYRİ’NİN TRANSFERİ HAKKINDA ÇOK KONUŞULDU

GTPX2mTWwAAnhct

En-Nesyri, Kanarya kasasından her yıl 4 milyon euro alacak. En-Nesyri’nin transferi sadece Türkiye’de değil, Avrupa ve dünya futbol basınında da geniş yer buldu.

Önceki içerik Sonraki içerik
5 gün sonra istifa etti!  TFF Başkanı'na sert sözler... "Eğer konuşursam..."5 gün sonra istifa etti! TFF Başkanı’na sert sözler… “Konuşursam…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber