Cumartesi, Eylül 21

Bodrum kanalizasyon pompalama merkezinde üzücü kaza! Temizlikçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı

Kaza, saat 15.00 sıralarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (MUSKİ) ait Turgutreis ilçesindeki kanalizasyon pompa merkezinde meydana geldi ve yakın zamanda faaliyete geçmesi bekleniyor. Müteahhit firma çalışanları temizlik yapmak için merkez alana indi.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Bir süre sonra diğer çalışanlar Mehmet Nuri Baştuğ, Asım A. ve Refik K.’nin hareketsiz olduğunu görünce durumu sağlık, jandarma ve itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri olay yerine müdahale ederek 3 işçiyi merkezden uzaklaştırdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mehmet Nuri Baştuğ’un hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer 2 kişi ise ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Bodrum’daki devlet hastanesine kaldırıldı. Savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Mehmet Nuri Baştuğ’un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

_84954 (2)

İşçilerin merkezde biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı (DHA).Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Joe Biden'ın doktorundan açıklama!Joe Biden’ın doktorundan açıklama!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber