Cuma, Eylül 20

Ünlü Amerikalı aktör Baldwin’e yönelik “kasıtsız adam öldürme” davası reddedildi – Son Dakika Dünya Haberleri

Ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin2021 yılında “Rust” filminin çekimleri sırasında görüntü yönetmenini yanlışlıkla silahla vurdu. hayatım güzelHayatına mal olan kazayla ilgili olarak New Mexico eyalet yargıcının huzuruna çıktı. Yargıç Mary Marlowe Sommer, önemli delillerin Baldwin ve avukatından saklandığını belirterek, Baldwin’e yönelik “kasıtsız adam öldürme” davasının düşürülmesine karar verdi.

Ünlü oyuncu, kararın açıklanmasının ardından avukatı ve eşine sarılırken gözyaşlarını tutamadı. Davanın reddi ile Baldwin’in gelecekte yeniden suçlanamayacağı belirtildi.

“MERMİLER İNDİRİLDİ”

Baldwin’in avukatları, polis ve savcıların Mart ayında polise teslim edilen kurşunları sakladığını ve Baldwin’in lehine delil olarak kullanılabileceklerini söyledi. Savcılar, söz konusu mermilerin olayla bağlantılı olmadığını ve film setinde bulunan mermilerle eşleşmediğini söyledi. Ancak hakim, ne olursa olsun söz konusu delillerin Baldwin’in avukatıyla paylaşılması gerektiğini söyledi. “Polis ve savcılar savunmaya (Baldwin’in avukatına) delil olarak sunulan kurşunları inceleme fırsatı vermedi. Bu bilginin saklanması kasıtlı ve bilerek yapılmıştı.” dedi. Savcı kurşunlarla ilgili mahkemede ifade verdi aktris Bilginin “delil değeri olmadığı için” savunmaya verilmediğini belirtti.

Söz konusu mermiler, olay yeri inceleme görevlisinin 11 Temmuz Perşembe günü mahkemede yaptığı açıklamada, emekli polis memuru Troy Teske’nin, olayla bağlantısı olabilecek mermileri Mart ayında polise teslim ettiğini söylemesiyle ortaya çıktı. . Teske’nin, film setindeki silah ve mühimmattan sorumlu olan ve 15 Nisan’da “kasten adam öldürme” suçundan 18 ay hapis cezasına çarptırılan Hannah Gutierrez-Reed’in babasının arkadaşı olduğu öğrenildi.

NE OLDU?

Alec Baldwin, 21 Ekim 2021’de New Mexico’da çekilen “Rust” filminin setinde kullanılan silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in (42) kazara ölümüne neden oldu. Baldwin, yardımcı yönetmen Dave Halls’un kendisine silahın verildiğini ve kendisine silah verildiğini söylediğini söyledi. ona “güvenli” olduğunu söyledi. Müdür Yardımcısı Halls, yaptığı açıklamada silahta “gerçek mermi” bulunduğunu bilmediğini söyledi. Baldwin’in elindeki silahta gerçek mermi olduğu belirlendi.

Film setinde silah ve mühimmattan sorumlu olan Baldwin ve Hannah Gutierrez-Reed, geçtiğimiz aylarda “kasıtsız adam öldürme” suçundan suçlanmıştı. kaydeden Hannah Gutierrez-Reed 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Halls’un silahı setin silah yöneticisi Hannah Gutierrez-Reed’den aldığı biliniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber