Cuma, Eylül 20

Buca millî takım için tek yürek oldu – GÜNDEM

Belediye Başkanı Görkem Duman ise şunları söyledi: “Çok gururluyuz. Ama heyecanımız daha da artıyor. Önümüzde Avusturya maçı var. İnşallah bu maçtan galip çıkacağız dedi.

Buca Belediyesi, A Milli Futbol Takımı ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak Avrupa Futbol Şampiyonası maçı için Hasanağa Bahçesi’ne dev ekran kurdu. Onlarca Bucalı, kırmızı beyazlı formaları ile sahayı doldurarak, ellerinde Türk bayraklarıyla coşkulu bir gece geçirdi. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman da milli coşkuyu dev ekran karşısında vatandaşlarla paylaştı.

ÇOK GURURLUYUZ
Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti’ni 2-1 yenerek F Grubu’nu 6 puanla ikinci sırada tamamladığını ifade eden Belediye Başkanı Görkem Duman, “Bu başarıyı bekliyorduk. Çok gurur duyuyoruz. Ama heyecanımız daha da artıyor. Önümüzde Avusturya maçı var. Umarım bu maçtan galibiyetle ayrılırız. Milli sporcularımız dünyanın birçok yerinden farklı branşlarda başarıyla ülkemize dönüyor. Bu anlamda Türkiye’nin adını dünya gündemine altın harflerle yazdırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber